Segmen : Pemenang Teka Teki Diyana Ali


 

Hai semua , sehat ? 


okay tadi dah hupdate yang nak umum malam ni pemenang nya . so, terpaksa la buat walaupon mood hati semua bagai tak elok . HUHU


firstly, nak cakap bagi yang dah tag saya, memang tak sempat nak balas semua laa. cuma baru balas satu itu pon di ruangan komen . kalau tak balas tu tak pa laa ye .

sapa yang nak tahu apa sebenar warna kegemaran kami ni , boleh jenguk jenguk di 3 blog pemenang di bawah yang sy senaraikan .


korang yang join boleh tengok SINI untuk tahu list number korang 

pemenang adalah

  40  

36

43


2 saguhati yang bertuah

15

3

tahniah kepada pemenang, yang tak menang boleh cuba lagi selepas ini di segmen saya .hehe . bagi pemenang boleh PM saya di facebook SINI ye untuk claim topup anda :)

 

9 comments:

Pendamba Mawar said...

waw

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, tahniah utk pemenang :D

NasZ said...

tahniah kepada pemenang.

saya tag awak ye? hehehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

Nida said...

Alhamdulillah syukur.... rezeki.

Tak sangka tekaan tak Kak Nida mengena..hehe. Teka biru tu sebab lihat doodle pada shoutbox tu :)

Kak Nida dah pm Diyana pada fb, harap selamat diterima.

Terima kasih sekali lagi dan tahniah juga buat para pemenang.

Nani said...

wuhuuu~ tk menang! tkpe, akn ku berusaha lebih untuk segmen Diyana yg akan dtg!
oh, tahniah ye!

Nida said...

salam..

Ini link penghargaan dari akak:
http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/alhamdulillah-tekaan-mengena.html

Joel Leslie said...

wahh, tekaan btol :D hehe. thank youuu so much! nak pm skrg :) hehe. thanks yee! :DD

Nisa Greennnpanda said...

wah.. xsgka lak, padahal main hentam aje, hehe.. thanks yana!! sy pm awk skrg ye...

Nisa Greennnpanda said...

entry p'hargaan wat yana..

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/my-guess-had-made-me-won.html