Lelaki Tak Minat Bola : Ada Ke ?


 

Hai semua, sehat ? 


ada tak sini wanita wanita atau perempuan perempuan yang tak minat bola macam mana lelaki suka tergila sampai terguling guling, melalak tengah pagi ? huhu .


alahai napa lelaki minta sangat bola, kekadang wife , kekasih hati sebelah pun buat bodooo tp perempuan yang minat bola pon ramai. mana tinggi peratus perempuan minat and tak minat ? kot perempuan minat bola lagi tinggi kan ?


hoh ! apa apa pun saya tetap tak akan , tetap pendirian betul la , tak nak minat bola and memang tak boleh nak buat dah supaya minat . HAHA



alahaiii apesal suka sangat ni, sampai admirer pemain bola . cuba cerita sikit , apesal orang tengok bola menjerit jerit tengok bola, lebih lebih dah GOL tu .. lepas tu , nak gaduh gaduh lagi ni, sorang sokong MU, arsenal, apa lagi haa ? HAHA


kenapa korang boleh minat kat seseorang pemain tu, apa kelebihan mereka, pada kehandalan mereka kah ? kemachoan mereka bermain atau apakah ?


yang soalan nya, ada lagi ke lelaki merangkap jejaka macho kat luar yang tak minat bola ? sapa tak minat tu, memang jejaka macho pada padangan saya laaa ! hehee ^^


mood - boring plus merapu

 

4 comments:

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

best apa minat bola.world's most famous sport .
well,setiap orang kan ada taste masing masing :D

Fendy said...

bola jadi 1 fenomena....sebab ianya sukan yg simple dan seronok....

alexa yussida said...

ade lelaki tak minat..bila tanya alasan sama mcm pompuan yg x minat bola..nape nak kejar bola sebijik...>.<

its the best sport ever!!i love football :)

izzie izzam said...

haha!! mmg pun..ade jerk laki tak mnat bola..my bf n my uncle..ta bosan..dwng kata bosan..haha!! :P