Cerita Sedih Ker !


 

Hai semua ? apa khabar ?

okayy malam malam baru layan feeling menghupdate blog .. korang korang, mahu tanya sikit, kalau korang tengok story also known as drama atau movie ke pernah menangis tak . okay apa yang feeling sangat boleh menangis tu ?




tak banyak la kot cerita yang boleh menyentuh hati saya sampai nak keluar air mata tu, teriak gila sampai habis tisu satu kotak, then prepare tisu lain. 




kalau bercinta pun tak menangis lebih, tengok cerita yang hanya lakonan , okay gurauan saja.. jom layan kat bawah dulu ..











cerita ni tengok rasa tak menangis pon tapi orang kata sedih sampai banyak tisu habis



cerita ni pon orang kata sedih, prepare banyak banyak tisu kann . tapi tak da la nak menangis . ke korang sama je atau kami ni tak da perasaan 


okay kalau tengok cerita korea ni memang saya menangis, lebih lebih tengok sorang sorang . rasa nak masuk je dalam cerita ni kalau boleh


ni kurang sikit menangis kot , my girl lagi feeling dan terharu .. HAHA


cerita ni saya menangis, tak tahu la pasal apa. tengok citer ni dalam laptop, so tak tahu apa yang feeling sangat tu sampai keluar air mata . nasib la sorang sorang je tengok



tetiba keluar pasal novel pulak . saja nak bagitahu novel ni je yang menambat hatiku . HUHU. korang suka tak novel ni, layan novel tak ?


ada cerita yang mahu dikongsi ? sorry tak banyak cerita yang saya tahu sebab maklum lah duk kolej tak dapat jumpa tv, so bila balik, mood tonton dah hilang .cuma minat kalau Zul Huzaimy berlakon je. kalau nampak dia, memang lari terus . hehe


gambar : google semua

okay thats all, bye bye

 

10 comments:

Cik tikah said...

cik tikah sedih bila tgok cite kuch kuch hota hei, the man & ayat-ayat cinta. hehehe..

Mia Meymi said...

hehe. mia kdang2 nanges jgk dsbbkn tgk cter.. haha.
tp cter lagenda budak setan tuh mmg best lah..

Pendamba Mawar said...

taiyao no uta. layan citer ni.kompom nangis.:)

^^eKaTiKaH^^ said...

tikah baru nak tengok cite sassy girl tu..kawan tikah ckp sedih..

ain dzaya said...

minat cerita adam & hawa...hewhew..terharunyee....thanks taw!
sbb nama hawa tu hampir sama cam name real ain...nama adam lak same cam heart stealer...KEBETULAN!

tapi tak emboh la jalan crita cam life dorg,,t tpisah 8 tahun....

Wanie said...

lain orang lain feeling nye..mungkin hati yana sedikit 'keras' untuk menangis..bagusla, tapi jangan kering sangat tau..:)

klu wanie bace novel pun boleh meleleh, tgk cite korea pn..tp bergantung la jln citenye..

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

semua filem romentik.....

YNA said...

yna klu citer sedih2 je confirm nangis..

salu jadi bahan gelak kengkawan, ahaha

cIKhA said...

minat gak kat zulhuzaimy...suke sgttt...

Cik Ceria said...

kite minat cerita korea yg sama...^_^

cube tengok cerita heartstring..best juga ^_^