Jenis-Jenis Orang yang Mula Bercinta


 


A : Dia mula berkasih sayang di alam maya  ( facebook, myspace, twitter and another )

B : Dia berkasih sayang selepas berkahwin (ditentukan oleh keluarga )

C : Dia terus berkasih sayang walaupun hanya kenal seminggu

D : Dia berkasih sayang selepas dia putus cinta atau sebaliknya kerana frust atau sunyi

E : Dia berkasih sayang dengan tunangan orang atau kekasih atau suami orang

F : Dia berkasih sayang walaupun sudah berpunya ( curang ke ? )

G : Dia berkasih sayang dengan kawan baiknya sendiri

H : Dia berkasih sayang dengan kekasih  @ EX kawan baiknya

I  : Dia berkasih sayang melalui bantuan kawan-kawan

J  : Dia hanya berkawan hingga sampai ke jinjang pelamin


manakah anda ?

 

13 comments:

Mrs.A~ said...

jawapan dia kesemua di atas!huahaha =)

Diyana Ali said...

bagus bagus :)

Mrs.A~ said...

kita kena try semua!baru ada fun!haha

Diyana Ali said...

banyak la fun, ngat mainan apa ? HAHa

Mrs.A~ said...

amboi..mentang2 la tengah in a relationship skrg

nurpiska said...

sy a:)

Diana @ bilakukatacinta said...

kalau akak C dan D..jodoh ni bg akak mudah...biasanya kita bukan berkahwin dgn pasangan/cinta hati yg selalu menyusahkan kita..

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui dari nom 1..heheh..

Mimi Nur Farahin Hassan said...

D
hahahha tapi x de la sbb snyi..nmpk sngt nk nisi tmpt ksong je kn..

cinnamon.com said...

semua tak ada kat atas..hehe

Diyana Ali said...

hehe mana2 pon boleh kan :)

YOUsoF said...

K : Tidak berkasih sayang kerana belum ada kekasih hati.. ;D



Sayang family first and forever.

QasehCinta said...

mgkn yg I...^_^