Blogger, Jom kenal !


 


Hai semua, jom join segmen dari GENK hari ini dan kenal kenal...







nama saya sudah tertera di atas Diyana Ali, asal dari Kuala Lipis, suka berkawan dan berkawan. jom la kenali saya dan suka bertukar idea dan suka bertanya kalau tidak mengerti .orang kata malu sesat jalan, so tak nahu la macam tu .heee ^^

blog ni hanya menceritakan kehidupan saya dan cerita - cerita yang nak dikongsi, tiada pun tutorial sebab saya tak minat nak bermain dengan koding dan boleh berkongsi tip dan cerita dengan korang. jom kenal dan kawan


okay bai bai, selamat menganjurkan diri dalam segmen ini :))



 

19 comments:

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

i follow u....nice blog

c genk bah ne said...

terima kasih dear sebab sudi join ^^


JOM TERJAH PESERTA LAIN

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama ^^
salam kenal +_+

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

Si BuDaK KaChAk said...

da follow da...

salam perkenalan...

=)

shiema sufian said...

shiema singgah dan follow sini. jom terjah, singgah, follow dan join segmen shiema pulak jom !

linda syasya said...

salam..tq sggh blog..done follow u 2 ^_*

NasZ said...

singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

=naBieLa sHahRin= said...

okay awk sy suda singgah awk pnyr blog..heee..
n suda follow awk je..
opsss lupeee...
hye awkkkk...hehe

salwaismail said...

Hi! saya singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya pulak? :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

salwaismail.blogspot.com

KiMiE said...

singgah sambil berlari-lari anak mengelilingi opis :)

syafira basir said...

salam kenal kenal!
sudah follow blog anda =D
follow blog kite jugak ye ^^

ijatazyanniaizzati said...

segmen sama :) follow kamu

Cda CdOot said...

senyum sini .. ^_-

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Haniada said...

dtg dari segmen yg same..
jom singgah cniey pulak..
http://bloggerhaniada.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Syana said...

ehem-ehem. nice to know you sweet adik :)

~ ADANDO ~ said...

salam perkenalan dan persahabatan.

from: adando.blogspot.com

NugRuL SakuRa said...

hi dyana..

done folow u

thanks folow me.

salam kenal :)

natashaborhan said...

singgah kembali dari segmen yang sama :]

Lavender Lassie Roses said...

baru sempat menyinggah ke sini melalui segmen yang samer.. Salam Perkenalan yer... comeyl blog awk ne.. :)