SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!






hoh. pagi pagi ni kita join segmen cik lyssa kita ye, jom2 klik SINI


nak kenali saya, hehe. saya diyana, boleh panggil yana je ye, asal LIPIS, PAHANG . boleh jenguk saya sini dan jemput sangat datang rumah .hoho. saya belaja lagi , di UITM Seri Iskandar, ambil kos pengurusan hartanah. tahu apa tu, mai belaja , amik kos ni. peluang kerja banyak .


saja nak ceburi bidang blogging, nak ramai kawan dan baca pendapat korang reramai, jom kenal sama saya . hehe


yang mndorong saya buat blog adalah kawan saya , aqilah akmal. suka baca blog dia.


okay laa bye bye 

 

49 comments:

Lyssa Faizureen said...

Wow !! Pantas Nyerr ! Tengss sebab sudi join HEHE :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

hira said...

wah, nantilah saya join. ekeke. goodluck! :D

aien said...

cantek la blog akk ! hee . selamat berkenalan :)

♥mylifeismine♥ said...

hye . follow sini . saya pun join segmen kak lyssa .

Pendamba Mawar said...

owh soalan sy single ke tak.haha larikkkkkkkkkkk

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

PinkUmmi said...

salam kenal

dtg dr segmen yg sama....
nice blog n dh folo...

terjah blog sis jugak :)

http://zahirahzahrin.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Lina Only said...

hye.. salam berkenalan ^____^
jom ke blog saye..

http://lina-musyimusyi.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

sye follow awk oke.. kalaw boleh follow saye skali.. thnx ! :D

c genk bah ne said...

Genk datang sini
Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^
Kalau sudi, ada masa terluang..jemputlah join segmen genk

JEMPUT JOIN SEGMEN GENK ^^

nadzirahzulkafli said...

salam...hye dari segmen yang sama...=)

cik najihah said...

singgah dari segmen lyssa :)

AQiLaH QeYLa said...

ai.. dr segmen yg sma.. slm knl...
done follow :))

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama...bertandang ke sini~

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

wanie wonek said...

hye3. singgah dari segmen cik lyssa. done follow u. jom terjah blog saya pulak

Cik Lyeen said...

sggh cni dr semen cik lyssa ^^ follow kamu dah^^

miss ana said...

datang golek-golek...kuak lentang dari segmen yang same....salam perkenalan ye... c=

miss ana said...

datang golek-golek...kuak lentang dari segmen yang same....salam perkenalan ye... c=

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca,sambil follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Arra Ahmad said...

hai..singgah sini..:)

fiqah said...

sinngah dri segmen yg sma..salam perkenalan..rajin2 singgahlah blog sya :)

Eiqa Lyka said...

saye dari segmen yg sama..jemput singgah.. ^_^v

http://eiqalyka.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Nurul Amirah Anis said...

Dri segmen yg sama..fllow awk….http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html kalau blum fllow sya, fllow taw..

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

cantiknya blogger awk....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

www.cayob.com

Aleen Sepet :) said...

wee , dtg serbu dari segmen lyssa :)

cik nia said...

haiii . . .
saye join jugark segmen nihhh . . .
jemput datang yew ?
and congratz jadik orang first !
laju gilerrr . . .
hehe (^_^)

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk .

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu..singgah sini lagi dari segmen kak lyssa..salam perkenalan kak diyana :)

Cute Design Watermark said...

seorang yg pantas neh.. ahaks. ^_^

c nana said...

BW sni dri segmen Cik Lyssa kiut! :) hepi blogging fren :)

Blog Fatin Fadhillah said...

Salam singgah dari segemen yang sama!

Sudi2 kan lah ke belog saya...

http://namakufadhillah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

I polo U!:-)

Nisa Sayakinie said...

Jalan2 sini and follow here, harap follow nisa balik ekk. Kalau tak nak nisa tak paksa :)

Blog Nyesa

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

arnissa said...

salam.. salam perkenalan.. anis dari segmen lyssa. nice blog.. :)

http://arnissastory.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Apple Pearl said...

salam..apple dtg singgah..
dri segmen yg sama..
dah follow pn kat sni..
salam perkenalan..
jika sudi,dtgla ke blog apple..

http://applepearlhaira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html?showComment=1319718711708#c6731802723655462695

fieda said...

Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
Happy blogging....

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Alifah Zahirah said...

sesat sini . saya dah follow .

http://sayasukaceritakorea.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

blacky ;D said...

Hye! Saya datang sini kerana blog awak difeymeshkan di blog Lyssa. Cantiiikkkk <3

Zuraida Rahim said...

singgah sini dan follow dari segmen yg sama

sofiarti oktarina said...

dah follow n komen2 huhu

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

happy blogging dear

Saia Budax Lanun said...

Assalam, dari segmen blog lyssa.. swey baru dpt terjah coz sbuk...cantek blog kamo... huhuhu


http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Fir Marlyn said...

datang sini dari segmen cik lyssa n follow skali.
btw, nice blog :)

Marina said...

marina datang serbu sini dari segmen lyssa...salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

PU3 said...

pu3 terjah belog yana dari segmen lyssa...he3...leh kita kenal2....

http://lobaksusue.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

ain dzaya said...

datang dari belog lyssa..
eh! student s.i ek..samelah kita..part brapa?

ehhee..tak sia2 lyssa bt segmen..dapat jumpa kawan sekampong!

Fyfy Liew c: said...

salam perkenalan,dari segmen yg sama :D

~AmyLiana86~ said...

singgah sini..nice blog...hehe...salam kenal dr segmen yg sama..

^o^...Cek pipah Love Story said...

salam...hye...
salam perkenalan...
nice blog..