Perkara Malang



 Assalamualaikum

Hai dan selamat semua, semoga gembira, riang suka hendaknya



Bila perkara malang terjadi pada diri kita sendiri, mesti , confirm punya la ta happy kan .macam mane nak buang perasaan sedih , duka semua ni dalam diri, nak buang jauh jauh ..okay gimit dulu . 

sebenarnya hari semalam, hari ni ke esok , lusa , tulat ke saya ta happy ada la satu dua sebab tu 


















ouh ya sebabnya broadband boleh pula tinggal kan dalam stor kolej, ni la namanya bila da syok, happy tak kawal sampai simpan semua barang dalam stor. ta reti nak cek dulu. sedih , da la bayar tu tetap kene bayar  untuk bulan ni , bulan depan tapi ta boleh guna . aiyoooo



RUGI



malas nak kata apa dah, redha laaaa . ada la sebab kenapa broadband tertinggal tu , ni cuma pinjam broadband jiran . ta dapat online hari hari hidupku bersama korang..(huaaaa perasan macam ada yang heran)


next reason, charger laptop rosak. tak dapat masuk lepas budak comel jiran sebelah yang saya pinjam broadband ni langgar .aiyoooo rosak ta leh guna. nasib akak pakai laptop sama , dapat la masuk



nasib awak comel, saya sayang .marah tu kurang sikit ! sabar sabar






tinggal kenangan ;(
boleh repair ka ? 
HAHA XD


*lepas marah kat TWITTER je :)) Diyana Ali



1 comment:

✿ Myra ✿ said...

huhu...sabar, sabar.

tak jadi ek yg emoticons tu?