Selamat Pagi Cinta Semua : HOHO


 

Hai semua, selamat pagi .

 dan bangun, jawab la salam tu, wish selamat pagi kat kami ? huhu


okayy pagi pagi ni tak da apa sangat la nak merapu, boring plus lapar. dah lama tak merapu kat blog ni .apa yang nak merapu pagi ni ha ? ouhh nak kata pasal cinta boleh ? walaupon bukan tengah bercinta sekarang


cinta itu perlu ka ? hoh perlu la, cinta Allah, cinta ibu bapa, cinta sahabat, cinta sang seorang lelaki perlu bagi sesiapa yang rasa perlu laa. kalau dah bercinta dengan sang lelaki pandai lah jaga diri masing masing. 


dulu dulu tuition bi , teacher penah bilang, cinta kat orang tu merangkap cinta kat seorang jejaka pun tu normal laa. kalau kita ada perasaan cinta kira normal la, tak kesah awak masih kecil ke, da besar panjang yang amat ke ? normal kan .. 

perasaan mana boleh dipaksa paksa. wah wahhhhh ^^


kalau kita cinta atau sayang kat seseorang adalah normal, perasaan kita sendiri tiada siapa boleh halang even our parents. so, kita nak sayang atau cinta sapa pun suka hati diri kita laa, jangan nak marah atau nak halang . asal kita tak buat masalah .. hoho


sering kali kita dengar, jangan tinggalkan orang yang sayang kita demi orang yang kita sayang sebab orang yang kita sayang tu akan tinggalkan kita untuk orang yang dia sayang tapi perasaan mana boleh paksa. HAHA


okay STOP ! bye bye 
 

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..felling romantik pagi2..heheh..

cinta harus dihargai dan dijaga sebaiknya..

Huda Diaz said...

cinta yang hakiki datangnya dari hati yang bersih. chewahh
kalau cinta kerana nafsu, tak kemanannya :)