Cerita Hantu Atau Apekah ?


 

Hai semua ? hoh berani nak story pasal hantu kan . ni nak sharing saja, bukan nak menakutkan sesapa atau tunjuk berani 


okayy pada satu malam , hoho . ada lah dua orang sahabat ni duk lepak kat pejabat merangkap office tempat mereka mereka kerja mendapatkan rezeki. okay buat apa melepak kat office tu, mereka tengok citer, online , ntah apa lagi laa boleh buat .


dorang lepak lepak then balik kul berapa tu saya tak tahu , and then habisss ! huhu


ni dorang dah balik, keesokkan harinya, sahabat atau merangkap si A la, keluar dan mengeluarkan kad pengenalannya untuk apa kurang pasti, and then letak di atas meja .. beberapa minit selepas itu, dia datang dan ambil semula kad pengenalannya dan tengok , hoh ! 


bukan kad pengenalan dia laa, kawan dia yang dia lepak sama semalam tu , si B laaa. dan si A tanpa berlengah terus kol mamat B tu, tanya kad pengenalannya ada tak sama dia. 


hoh B ni pelik la dan cek juga . rupa rupanya dorang saling tertukar kad pengenalan antara satu sama lain 


makna A pegang yang B , dan B pegang yang A. ni tak tahu la tertukar atau apakah? ta kan nak jadi romantik main main tukar tukar i.c. kott !

apa nak cakap ? okay la bye bye


7 comments:

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

mana hantuu dia?huhu

Huda Diaz said...

hantu yang tuka ic mereka. haha

Ekmi Rabat said...

tak berani baca. tunggu esok

YNA said...

wat suspen je.. ahaha

ani marahaini said...

hantu nya mana..??

ani marahaini said...

hantu nya mana..??

Diyana Ali said...

ani marahani : persoalan nya sapa tukar i.c dorang .macam pelik boleh tertukar ic ..