Selamat Tinggal Temerloh, Selamat Datang Kuala Lipis


 

Hoyaaaa, hai semua ? sehat ? 


hoh penat kan , tapi still sempat lagi nak blogwalking kat blog korang yang comel lagi best laaa. hah tadi saya jalan jalan temerloh , jalan jalan ke ? tahu tak temerloh kat mana , ada apa? sapa duk temerloh ? huhu. sebenarnya pergi teman kakak ada hal kat temerloh.

so, merangkap adik yang baik ni *okay perasan* terpaksa la teman agar dia tidak keseorangan


sebelum saya sampai kat tempat di tuju, haruslah isi perut yang meminta minta teramat sangat dah untuk diisi .okayy kami makan kat jerantut. *ini sesaja nak cerita*


sebelum perjalanan tu, sempat lagi saya nak join segmen dari cik lyssa yang comel lagi kecik molek tu . tak sangka la terawal sangat .hari tu tak sempat nak join segmen dia, hari ini tak lepas lah peluangnya tapi tak dapat nak tengok berakhirnya segmen tu :(


okayy dah dah 


lepas dah sampai temerloh, pergi mana lagi. haa ikut kakak selesaikan kerja dia. fuhh lebat sangat sangat hujannya. semua semua nak terbaling baling dah, nasib badan ni gemuk je, kalau tidak dah terbawa bawa angin *okayy dah merapu*



okay la sebelum kami nak balik LIPIS, ada kemalangan yang tak tahu boleh dikatakan kemalangan atau tak . okay la tak nak merapu dah . kami nak cakap yang kami tak sempat lagi dah blogwalking blog korang yang menyinggah sini dan yang join segmen cik lyssa . nanti insyaAllah kami jenguk semua

sapa nak dengar citer hantu yang memang hantu laa. malam nanti nak story sikit !


okay lah bye bye 

 

9 comments:

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...
This comment has been removed by the author.
Diyana Ali said...

express btul dia ni baca. ada rumah hubby dia :) huhu

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...
This comment has been removed by the author.
Diyana Ali said...

hoh p google je . haha

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...
This comment has been removed by the author.
Diyana Ali said...

hoh, tanya la ur hubby . ntah la, ada orang, rumah, tunas manja kot. itu je kami tahu :)

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...
This comment has been removed by the author.
^^eKaTiKaH^^ said...

wah, jalan lagi erk..hehe

Nida said...

Kak Nida pernah jadi hakim pantun sekolah menngah di Lipis dan Temerloh....