Err , Perkara Pelik ke ?


 

Hai semua, sehat ? 


sapa ada perkara pelik dalam hidup sendiri . alaa kalau tak da tu nak kata tipu tak boleh, yelaa kot tak de. okayy sapa tak da bagus sangattt !


apa yang pelik sangat dalam hidup saya ni . hehe . mai sini , saja nak share je. semenjak ni mood semakin tak elok bagai, sebabnya, sendiri pon tak tahu laaa . camne ha korang korang datang mood yang baik tu ? mai la share sikit 


okayy balik pada topic saya kan . perkara pelik untuk diri kami ni, bagi saya je ni, padangan orang tak tahu laaa pelik tak 



gambar : mr google 

saya suka sangat minum jus tomato, ohh kononnya boleh mencantikkan kulit, kulit licin bagai laa kan tapi tak suka makan buah tomato. sebesar semut tomato pon tak penah masuk dalam mulut ni melainkan jus dia laa.

okayy orang kata jus tomato tak elok sangat diminum bagi anak anak yang masih belaja ni tapi dah suka kan , sebabnyaa masam kot . tapi kalau setakat minum air ja, bukan boleh licin pon kulit, eloknya kita makan buahnya selalu



gambar : mr google


jus epal juga disukai oleh saya, sedap kot. tak kira kalau sejuk atau suam . kalau di combine epal dan tomato jadi jus lagi sedap . try laaa. tapi buah epal agak tidak berapa suka. buah epal macam , ntah tak tahu nak complain apa 




gambar : sendiri punya 


jus carrot ! korang suka ka ? ini paling tak suka dan tak pernah rasa walau setitik pon. ntah , tak tahu la tak minat napa, nak rasa pon tak nak bila mak buat ka. tapi hari tu kena buat jus ni sebab adik nak minum tapi suruh orang lain test rasa sedap tak . mungkin jus ni dicampur dengan susu manis. tak suka !


okay lagi minat apa ye, suka buah oren dan juga kiwi . paling senang saya suka buah masam la semua, buah buah manis atau jus manis kurang sikit :)


korang suka apa ? huhu

 

2 comments:

cinnamon.com said...

tengok gambar pun dah terliur..

Nuriy Arisa said...

suke oren juiceeee!^_^ oren juice tetap di hati xD