Tag by Ika


 

Hai semua, hari ini saya try lah untuk jawab question tag tag ni yang banyak sangat rules. hehe .dah ramai tag tapi satu pun tak jawab . insyaALLAH nanti godek godek semula shoutbox and jawab soalan hampa semua ! sekarang jawab satu dulu yang terbaru . thanks to ika yang dah tag saya and thanks to all of you yang dah tag saya juga selama ini .


The Rules

  1. must post this rules
  2. post 11 things about themselves in their post
  3. answer the question that those tagger set for you
  4. have to choose 11 people to tag them in their post
  5. don't forget to go to their page and tell them
  6. no tag's back
  7. no stuff in the tagging section that " you are tagged if you read this" you legitimately (a.k.a. really trust with all honesty) have tagged 11 people.


11 things about me

Nama : Nur Diyana Binti Ali
Umur : 19 tahun
Tempat Lahir : Hospital Kuala Lipis
Tarikh Lahir : 13 July 1992
Belajar : UITM Seri Iskandar ( course estate management )
Anak ke 4 dari 5 adik beradik
Suka makan benda masam dan kurang suka manis 
Suka pendam dan pemalu plus pediam . haha
Kurang bercakap bila dah ramai yang nak bercakap
suka makan benda pelik dan buat benda pelik
status : single 


Answer question by Ika
  
  1. yana
  2. bulan 5 tahun 2011, baru juga lagi 
  3. okay, cantik, warna pink 
  4. tak perlu kot, nanti kalau tambah lama loading pula, cuma nak cakap tukar text font yang simple. hehe
  5. header sekarang dah comel tapi kalau nak tukar tak salah pun, tukar selera kan , hehe 
  6. sebab nak baca cerita orang dan hargai orang dah follow kita 
  7. merapu , haha . yang logik dan boleh buat kita ketawa atau pengalaman 
  8. mesti lah datang, kalau online selalu akan datang 
  9. biru 
  10. kena kenal depan depan baru boleh komen, hehe 
  11. comel macam saya , hehe okay tipu . ika comel 

tak nak tag sapa2 , hehe . done, bye bye

  

8 comments:

salwaismail said...

sekarang musim tagging game ni kan?
saya pun dah banyak kali kena tag. tapi malas nk buat entry. heheheh :)

DoodleLicious said...

susah sangat la game nie ;D

cik ika said...

ngee,,thnx f0r omen belog ika..nt ika tukar key~~

p/s: wah3..tipu2..diyana l coel dr ika..hee~

cik ika said...

ngee,,thnx f0r omen belog ika..nt ika tukar key~~

p/s: wah3..tipu2..diyana l coel dr ika..hee~

Tihara said...

owh lahir kat lepeh..hihiks :)

ShahzCudin said...

sape la yang mula2 wat game tag2 nih agaknye kn?

ain dzaya said...

HAI DAK UITM!
ain amek kos building la...bakal menginjak part 4 ^^

debaran result lusa..hehe

Eida Arina said...

awak di tag :)

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/11/siapa-gerangan-telah-mentag-aku-ini.html