Santai Malam : Makan Makan Senangkan Hati



mulakan sesuatu dengan senyuman yang ikhlas walaupun hati tak mampu untuk senyum


suka baca blog saya ? boleh klik SINI atau klik sahaja button like selepas baca atau drop komen . tak suka baca ? point yang merapu, boleh pangkah and semoga bahagia baca blog yang lain . hehe :D


siang tadi saya makan roti bakar dua keping , malam ini saya masak mihun goreng walaupun mak masak nasi . mungkin selera tak masuk , okay memilih gila !



tak nampak macam mihun pon ! HAHA

hasil mihun goreng masakan sendiri, mungkin tak sedap tapi sedap dimakan oleh tekak sendiri . nak cuba ? ada lagi untuk pagi esok. saya masak banyak macam 3 orang yang nak makan yang mana seleranya tinggi macam KLCC.


p/s : mood : saya kecewa hari ini tapi bukan disebabkan putus cinta, bukan disebabkan result exam tapi pemikiran seseorang :)

4 comments:

NZ Diaz said...

kecewa sebab mee tak sedap. hahaha
kan kan? :D

miss kinah said...

wahhh... hahaha..

lantak je dgn pemikiran org tu..

kita takleh nk tutup mulut mereka dan kawal otak diorang..

yg penting prut knyang, suka hati..heheh

Diyana Ali said...

nz diaz : biarlah tak sedap, rezeki kita mkn je . :P

kinah : a'ah kan, tu la yg tgh buat sekarang :)

fiezah91 said...

kecewa apa tu. hehe. dah siap masak tu makan je sedap ke tak. hasil tangan sendiri kan.hik hik