Musim Tag Dah Pergi ?



Hai uolls apa khabar sehat belaka belaka ? okay la bila aku perasan sekarang tiada dah yang buat post tag tag tu, rasa sedih pulop. HEHE . maybe kat dashboard aku tak nampak, maybe kat korang punya dashboard masih bermusim kan


biasa lah ada yang kadang kadang suka di tag, kadang kadang tak. rimas la, have no time to answer and bla bla bla bla. bagi tak suka senyap senyap sudah !


jangan merapu lebih lebih, aku di tag untuk sekali lagi. okay kita jawab la, bagi sesapa yang aku tak jawab sorry, aku pernah jawab 2 kali hari tu. MIA tag aku untuk kali ini. korang semua baca lah apa aku jawab . haha simpati ! aku buat rules sendiri ni !

11 thing about me !


1 ) nama nur diyana binti ali seperti tertera di side bar, just call me yana 
2 ) 9teen and study at UITM 
3 ) suka coklat, fanatik sangat 
4 ) suka aiskrim
5 ) penggeli kadang kadang
6 ) pantang dipaksa
7 ) ohh paling gemar udang , kalau boleh udang untuk aku sorang je
8 ) tak minat lelaki putih tapi nak macho !  HAHA
9 ) minat memasak , tak minat jahit 
10 ) suka tengok orang pakai shawl tapi kurang suka pakai 
11 ) want to be estate agent , banyak duit 


Question by HER


1. First love korang sape?
Fazrin kot nama dia 


2. Makna CINTA bagi awak?
rasa bahagia bila kita mencintai dan dicintai

3. Tempat yang korung nak sgt pergi?
Pulau Langkawi

4. Suka Fasha Sandha x? kalau suka atau x bagi sebab!
suka bukan, tak suka pon bukan

5. Korung target nak kawen umur berapa
25 atau 26

6. Apa korung akan buat kalau EX GF/BF korung nak korung balik?
minta untuk berkawan, kalau dah break sekali mesti rasa kekok

7. Korung suka makanan Barat or what?
tak suka sebab suka makanan yang pedas 

8. First gaji kalau korung keje nanti apa korung nak beli?
nak shopping dulu, bawa mak shopping sekali

9. Idola korung sapa?
orang yang sudah berjaya, tak tahu sapa !

10.Ciri2 future husband or wife?
jangan hisap rokok and cepat naik ingin

11. Nama bf / gf korung? 
no !


dah jawab, okay nak minta maaf . hehe. bye bye :P

2 comments:

NZ Diaz said...

kau buat ah tagging2 baru. haha

SaschaSantokki said...

yer yer. ko lak cetuskan fenomena tagging2 ni. kan best... aku ok je nak join. kahkah