Segmen Kreatif Bersama Pendambamawar


 

Hai you all !

hari ini dan juga malam ini aku nak join segmen PM , lama kan tak join . almaklum lah dah nak balik study semula , tiada hubung kait langsung . jangan la banyak merapu oii. kalian nak join segmen PM hanya klik banner di bawah yang khas disediakan dari PM . 

jom kita memeriahkan lagi segmen ini



alamak malu lah ! :P


L : awak, kenapa menangis ?
P : benda paling saya sayang sudah hilang 
L : apa dia ? nanti kita cari, jangan lah menangis .
P : my teddy bear -.-
L : ala awak manja nya , jangan lah sebab ni pun nak menangis. 
P : hmmmm
L : alaa awak, ni bukan awak punya ?
P : haaa, awak curi !
L : eh, saya jumpalah..
P : hmm, awak terima kasih, iloveyouforever


cewahhh ! bye bye  :P

 

6 comments:

Pendamba Mawar said...

first of all thank a lot, napa omputih plak ni.haha

mekasih sudi join segmen PM, kreatif.ehem cam biasa jer..kihkih

#malu goyang2 ekor..meaow

shazwan: said...

sweet je dorang tu hehe

SpeakerSekolah said...

Amboii bukan main ye rapat2..kekeke..

*dri segmen yg sme*

ascil.punye.lah said...

oh awak yg curi eh?haha sweet!

Cik Asma BLuppy said...

tak curi tapi amik je...=)

fierul said...

hehe comel je .

dtg dari segmen yang sama
http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/11/segmen-kreatif-bersama-pendambamawar.html