Bila Phone Dirampas, Mula lah Sakit Hati



Bismillahirahmanirrahim, hari yang sudah hampir ke pagi. aku masih segar bugar menaip naip . wah macam syok kau menaip kan, apesal lah kau tak reti nak tidur !



okay kenal atau tidak handphone ini ?


pernah rasa bila handphone yang macam harga seposen tu dirampas ? oleh siapa ? kalau siapa yang dulu dulunya duduk asrama atau masih seronok menikmati kenangan yang terindah bermanja manja di asrama. 


kalau degil tu lah akibatnya, bila undang undang yang macam peraturan tu dah tetapkan handphone dilarang sama sekali untuk dibawa bersama sama diri ke asrama , jangan bawa !


ouchh sekarang kan dah nasib badan sendiri, handphone dirampas, duit melayang beli handphone baru kann .kalau dulu memang tak boleh kira dah handphone tu berapa yang terpaksa dirampas oleh cikgu cikgu tercinta . dah nama budak degil sangat . HAHA



dulu dulu aku memang suka bawa handphone sebab public phone tu sapa suruh buat hal selalu.. terpaksa langgar undang undang, nasib lah tak sampai kes mahkamah. HAHA. terkenang zaman zaman asrama dahulu kala kecik kecik . RINDU OHHH


okayy la bye bye :P

5 comments:

FARAH said...

same goes 2 me..
haha...
sweet memory

shida said...

ha3...aah dolo2 sapa bwk hnpone kene rampas..hahah...
luckily shida ni skema..:P
xbwk pown..ahaks

Pendamba Mawar said...

normal latu .. bru la fun idup langgar rule

Tihara said...

takde henpon, rasa tk lengkap hidup

Miss Nadya said...

hehe...sepanjang nad sekolah tak de lagi hand phone kene rampas sebab jarang bawak phone ke sekolah..:)

p/s :: untuk jadi dapat achievement agent tu,kita kene rajin buat mission dari say.my kalau ada mission la..:)hehe..:)