Selamat Pagi Semua : Lapar


 
Hai semua,


Aku bangun pagi pagi, apesal awal sangat ni bangun, boleh tidur lagi pagi pagi yang sejuk nak bagai ni kalau dapat mandi air panas memang syok gila kan. okay ada yang menghasut tu tak kasi bangun awal awal. sapa tu sapa tu -.-


kalau pagi pagi bangun mandi air panas then terus dapat breakfast . paling syok breakfast nasi lemak yang dah lama ku inginkan . haha. nak nasi lemak nasi lemak, faveret untuk santapan pagi tu . lebih lebih dapat nasi lemak dalam daun pisang lagi syok


okay dah teringin sangat , jap lagi bangun turun bawah nak buat . okay macam rajin ! sapa nak sapa nak , klik gambar bawah . kalau nak terus baca boleh right click 




sapa yang memang gila nasi lemak juga . kalau kat sini mostly nasi lemak jual memang dapat sambal yang manis manis sebab selalunya dari kelantan . so, kalau nak pedas pedas buat sendiri jangan banyak complain


ohh syoknya kalau kat perak dulu selalu dapatkan nasi lemak kukus yang jual satu satu je kat pasar malam uitm bersamaan hari selasa. sapa nak boleh join membeli kat sana !


tapi kalau makanan yang jual kat perak , jangan harap dapat kat sini . yang kat sini jangan harap dapat kat perak . sekarang nak nasi lemakkk. okay dah merepek pagi pagi . 


bye bye, selamat breakfast ye :D  kalau salah minta maaf, kalau tak salah minta maaf juga !

 

6 comments:

cinnamon.com said...

salam,selamat pagi, sedapnya...mcm nak sarapan lagi la pulak..

♛RaRa♛ said...

nasi lemak...wuuu dapp tuhh ^-^

Pendamba Mawar said...

oishi la sayang..hehe.:)yum2.. comel gambar pegang bunga tu

Bella Roast Almond said...

tba2 tingat nasi lemak tghari ni..hehe

NZ Diaz said...

walaupun dah petang, aku masih terliur tengok nasi lemak tu. haha :D

Tihara said...

sedap nampak ns lemak tu tp tk ske dgn sambal yg terlalu manishh :)