Pelik Tapi Tetap Comel





nak join tak ? klik gambar atas :)


Perkara pelik tapi tetap comell :))

pelik ke ?

1 ) Perangai mudah tak menentu, kejap sedih, kejap happy tapi sekarang dah semakin berkurangan. control, control ! Hehee

2 ) masuk bilik air, mandi dan menangis sampai mata bengkak, sampai puas hati dan takkan ingat dah sebab apa menangis

3 ) sangat suka buat sesuatu orang tak buat, biar nampak pelik . tapi tengok pada keadaan dan dengan siapa kita berdepan 

4 ) takkan makan sesuatu yang memang tak suka , contoh, tak pernah seumur hidup rasa cendol tu macam mana . *sedap ke ?

5 ) kalau makan , setiap satu jam akan lapar balik. nak makan, nak makan !

6 ) suka tonton cerita hantu sorang sorang , lebih lebih waktu malam

7 ) paling pantang bila pakai tudung tak jadi , tak akan jejak selagi tudung tak jadi

8 ) tak mudah mesra dengan orang yang baru kenal 

9 ) tak pandai berborak sebab rasa tiada benda penting nak dibualkan . huhu

10 ) aku suka dengar lagu yang sama berulang kali .


comel ke ?


1 ) suka sangat makan coklat ( ferrero rocher, canburry, DAIM ) kalau boleh hari hari



2 )  suka merajuk dan dipujuk *comel ke ? 

3 ) favourite sangat dekat udang , udang galah ! bestnyaaa

4 ) suka bunga rose, comel kan kalau ada orang bagi . huahuaaa

5 ) suka senyum sorang sorang, bila kawan nampak *okayyy malu gila !

6 ) suka peluk something waktu tidorr, macam bantal , sesuatu yang agak besar

7 ) sangat ambil berat pada orang yang kita sayang 

8 ) kuku jari berbentuk cawan *comel kan ? :P

9 ) suka beli keychain atau yang sewaktu dengannya sebab rasa comel benda tu

10 ) suka pakai baju kurung cotton sebab rasa diriku yang sangat comel *okayy perasan , jangan marah :P


bukti bukti yang saya dah like plus follow semua sponser , belajar main print screen :P
 










Hani Mardhiah Online Boutique




Cute Lens Lover Blog












sila jenguk, sila lihat, sila baca, sila like, sila komen kalau sudi :P sekian , bai bai !

 

6 comments:

Cik tikah said...

eeii.. suka merajuk. babap kang. haha

Nalisa Syahira said...

alamak udang , haha , tak comel lah , sbb kita allergic dgn udang , hahaha

Pendamba Mawar said...

pelik gak ni.haha

Si BuDaK KaChAk said...

wahhh....comel....ngorat kang baru tau....hehehe

=)

Nisa Greennnpanda said...

haha.. kite srupe la yana utk yg nie..
"6 ) suka tonton cerita hantu sorang sorang , lebih lebih waktu malam"
best kn tgk crite seram sorg2.. br thrill.. ^_^

gud luck dear.. >_<

fiQ'Ra said...

“ Pelik VS comel “

Gud luck dear ♥