Keindahan Pantai


 

aissssshummmmm , actually sesaja nak bersin dulu sebelum berkata kata .angin pantai, ombak pantai  membuatkan aku rasa ingin meneruskan kehidupan di pantai . lepak keseorangan di pantai , buat istana pasir . syokkk kann ? sila angguk ! hmmmm


lama tak hupdate , boring ? menipu, baru join aktiviti geng FIQ'RA tadi .. no idea ? tension , halangan , sibuk macam estate agent :P membawa diri sampai ke pantai, jumpa ombak , air laut . mencari ilham untuk menghupdate keseorangan .


DELETED

adik ! pandang depan , pandang camera. buka mata okayyy ! Heheee


duduk pantai sorang sorang boleh buat aku rasa tenang , nyaman . tapi tu dah beramai ramai pulak .. apa korang rasa bila duduk pantai, ditiup angin . nampak air laut yang kuat dipukul ombak . rasa macam nak terjun dalam air tu dan tengok boleh naik balik tak ? tak pandai berenang, agak agak lepas naik atas balik ke ?


masa ni tengok gaya tak ramai orang lepak, mungkin air naik kot. ni kat rompin .. dari jauh dah terasa ditiup angin 



jatuh cinta kat udang , besar tak ? bai bai bai :P

*actually entry ni beri makna pada aku tapi makna nyaaa hanya aku yang tahuuu

 

6 comments:

smilenajah93 said...

wahhaa ! udang galah !! besau besau !

^^eKaTiKaH^^ said...

peh, udang galah...sedap tu :D

Cik tikah said...

bestnya dpt siar2 kat pntai. mesti tenang kan :)

Norlida Ramli said...

bestnya dpt jln2 kt pntai :)
ingtkan boy td tu ur bf..adik upenya..hikhik :p

Nisa Greennnpanda said...

sy suke gi pantai, utk tnangkn pikiran.. ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya..lama x p pntai..

p/s: nape xjoin ke jj aritu?