Dunia 2011 & 2012







wink ! wink ! tahun 2011 sudah meninggalkan kita , 2012 menjelma menghiasi suasana hidup kita yang lebih indah . hopefully tahun yang datang akan lebih baik ye . now lets join activities GENG FIQ'RA

PICTURE IS DELETED

ini gambar 2011 punya , 14 march 2011. perbezaan mungkin dulu aku kurus lagi . muka tak berjinak jinak dengan jerawat lagi . dulu aku tak pakai contact lens lagi and tengokk jam warna pink dulu .

tapi dulu 2011 kami bergembira bersama dengan kawan kawan yang cool dan best dan yang selalu menceriakan kami bersama . sangat teringin masa dulu kembali berulang 

DELETED

tadaaaaa !! ini pula 2012 punya gambar , 1 january 2012 tu . muka dah berjinak dengan jerawat, ohh semakin gemuk bila sudah meningkat usia dan aku rasa mahu lagi gemuk dari sekarang .. *kuang kuang* . sekarang dah pandai berjinak jinak dengan contact lens and aku sudah bertukar ke jam tangan bewarna merah tapi dalam gambar tidak kelihatan ..


now, suasana semakin sepi. kawan kawan sudah pilih untuk meneruskan belajar di tempat lain . terus lompat buat degree, cuma beberapa yang tinggal habiskan diploma . agak sunyi dan sedih . HEHE . hidup mesti diteruskann


itu saja munkin perbezaan dari tahun ke tahun, mungkin 2013 akan ada lagi perubahan dalam diri aku . bai :)

 

13 comments:

Nisa Greennnpanda said...

mmg ade beza, hehe..
gemuk ke yana?tp sy still lg gemuk dr yana, huhu~..

study rerajin ye dear~!! ^_^

asyraf ahmad said...

mcm tu la...
masa terus berjalan kan...
ehehe

apa2 pun HNY 2012
Semangat2!!!...hehe

acap
Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

smilenajah93 said...

alah , gemuk yana tu kurus kaim :P ~~ hehe !

Pendamba Mawar said...

makin comellllllllllllllllllllllllllll...

AiRul said...

biaselah tu akk! tpi1 akk makin comel lorhh haha! :D

Miss Nadya said...

sangat comel...bestnyer duduk sungai..:)

http://www.nornadiah.com/2012/01/dunia-2011-2012.html

Cik tikah said...

comelnya dia :)

fiQ'Ra said...

wahhh.. beza tuu.. tudung bawal ke shawl :) sgt cntik..

Nerdy Zuera said...

makin comell la. !

CikNuwairah said...

good luck family fiq'ra..^_^

zahidahwahid said...

gemuk? tak adalah...ok la tu... comel..^_^
http://www.zahidahwahid.com/2012/01/4904/

::CIK LYNN:: said...

2012 nmpk lg muda la...hehe
gdluck...=)

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/01/dunia-2011-2012.html

Faqihah Husni said...

Singgah dalam Segmen yang sama ;) Tak banyak sangat beza :D

http://faqihahhusni.blogspot.com/2012/01/dunia-2011-2012-by-gf.html