Wah, Syok Dapat Tengok Salji !


 

Mari kita release tension malam malam ! dah penat study, menghadap buku setebal tebalnyaa, menghadap nombor nombor, ayat ayat yang jiwang bagai cair dihati tu .


disini saya hendak kongsikan satu benda yang menarik, mungkin ada yang dah tahu , bagi yang belum tahu jom try !


mula mula .............


masuk google , sini http://www.google.com.my/, try dengan mozila firefox ye 

then type " LET IT SNOW " , tak perlu capital letter tu ..

so, sila tengok apa yang terjadi , menarik . dapat tengok salji jatuh , al maklumlahhh dekat malaysia tak dapat lihat kan . dekat google pun jadilahhh . Heheeee



dan ini saya tulis nama dekat salji yang turun bak sejuk tak terkata dah ni .. nak printscreen tak lepas ! dapat save image je. selamat mencuba !

 

5 comments:

Huda Diaz said...

aku baru nak cakap "baru tahu ke?" tapi sebab aku tak tahu boleh tulis-tulis tu, aku tukar jadi "cool!". haha

Cik tikah said...

ingtkan saji btol la tdi :p

Wanie said...

owh tak tau jugak boleh tulis name..

Nisa Greennnpanda said...

la..ye ke? tp xde mozilla la, xdpt nk tgk..huhu..

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, menarik..hehe...tak dpt tengok yg real, yg nie pun jadi lahh :D