SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011


 
Salam, Hai selamat tengahari. jom siap siap pergi sembahyang jumaat ! okayyy now , aku nak join segmen , jom klik gambar bawah ni laju laju kalau nak join !



okayyy uitm IPTA kannn . ehehee. 

aku ambil jurusan PENGURUSAN HARTANAH atau Estate Management di UITM SERI ISKANDAR, PERAK . aku ambil kos ni desebabkan mak yang pilih, masa tu dah keliru sangat nak ambil kos ape.. yela result SPM pun tak gempak dan superb punn. alhamdullilah dapat jugak menjejak ke alam universiti nii .


tiada rasa menyesall pon belajar kos ni, seronok dan banyak benda yang patut kita tahu future nanti dengan kos ni . so tak rugi laa, kalau dah besar nanti kita nak beli rumah , nak jual rumah, nak bina development kita tahu flow nyaa. okayy melebihh tak ?


bagi yang baru lepas SPM dan STPM ke , nak masuk IPTA, pilih dulu kos yang bersesuaian dengan result exam , jangan pilih ikut minat tapi tak layak sebab tak sesuai dengan result kita . minat tolak tepi dulu, nanti dah belajar confirm minat kann .


selamat menjoin kan diri , bai !

 

46 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xdptla nak join..ngeh3..

En. Muncit said...

sy pon join ni..ahahah..
slm perknln..ehee

zaty said...

terjah dari segmen lyssa!
wah..uitm ni.estate management nnti keluar bukak syarikat real estate agent sndri.fuhhh kaya!hehe

all the best dlm study. :)
jom singgah
http://hisomi.blogspot.com/

kepunyaan kuh ;]] said...

terjah blog anda..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

aienhashimm said...

Aien singgah ,,

datang dari segmen yang sama .
:D

mizz RFL said...

gud luck study yek.. view blog sy lak.. :)

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak ucapkan selamat maju jaya ..

Niena sudah follow kamu ..

dah klik iklan churp2 kamu .. =)

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang ..

MiFiqa said...

wlpn xdpt nk join tp sy ttp nk terjah blog ini..

hepy study yaw ^^

yus yub said...

waaa mantoplah awak...dah dapat kerja kah?? mesti senang dapat kerja kan.....waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah. Kalau Follow ok juga.. :P

www.cayob.com

Amalina Razali said...

waw2..uitm..:) selamat maju jaya..:)

http://duniacontengsaya.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Cik Eykaa said...

singgah dr segmen yg same :)
goodluck for ur future :)

Fendy said...

singgah dari segmen yang sama

salam perkenalan dan semoga berjaya
dalam bidang masing2....

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Amsyira Ibrahim said...

wah boleh jadi agen hartanah ye :)
singgah dari lyssa segment. goodluck yaww!

Irna said...

salam perkenalan..
singgah dari segmen yg sama.. :)

Irna said...

salam perkenalan..
singgah dari segmen yg sama.. :)

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

putry done folow sini

folow putry kay :)

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/

HardiskHifni said...

goodluck in your study :)

check out mine..~

anotherguyscribbling.blogspot.com

Aqilah Kamarudin said...

mak pilih kan? alhamdulillah. restu mak ayah tu. kehkehkeh.

http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

ratu zuleyqha said...

salam kenal, eqha dari segmen yang sama.. selamat maju jaya dalam apa jua bidang yg diceburi, klik iklan dan follow kamo dear (:

aienhashimm said...

terimakasihTERIMAKASIH ,,

pengurusan hartanah ? best tak ?

Eza Boom Boom :) said...

course kita tak sama, p jiwa kental nak belajar tu tetap senada. All the best in whatever u do :D

oh; aina said...

Wahh . Satu bidang yang jarang diambil . Bagus . selamat maju jaya

Syazwani Mazlan said...

dtg dr segmen yg same...good luck dlm kos masing2...salam kenal :)

ciK Eiqa said...

singgah dri segmen yg sme..

jurusan yg menarik..
btw gd luck..
hope dpt pe yg dicita2kn.. :)

follow u..
http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

AzelahSaupi said...

besr plak kos dalam hartanah tu .hee .btw semoga berjaya .

cik myena said...

moga kita berjaya dlm bidang masing2..jgn lupe follow me back keyh...

darling asma said...

datang dari segmen yg sama.. wahh... good luck yeee...all da best..

^^eKaTiKaH^^ said...

huuh, betul tu.. btw, salam perkenalan dari segmen yg sama.. selamat maju jaye..huhu :)

K O R I E said...

salam,

awk nt sy nak beli tanah saya serah kt awk la yea?

hurm, minak no. contact..
nt senang nak beli tanah..

haha ;p..
gurau jea..

salam kenal yea

chekgu kechik said...

datang dari segmen yg sama..

senanglah nanti nak beli tanah, dah tau dah nak cari sape..hihi..

Salam Perkenalan..

cik_tyha said...

salam pknln.. singgah dr segmen y sme.. :)

http://sukesukiciktyha.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Aimee Mahmood said...

menarik &.&
amy dah follow ..
singgahlah ye (:
http://gadistulipz.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

tqa_tqi said...

all the best in your life

datang dari segmen yang sama.. dah follow nway..

jemput ke blog kita pula.. =)

http://tiqaku24.blogspot.com/

Muaney said...

Salam,, well layout blog anda..luv it:))

man luqman cool boy said...

http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

datang dari segment yg sama...
semga maju jaya

Mimie said...

salam ziarah dan follow :) dr segmen sama..
all the best :?)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

nabilah huda said...

terjah dri segmen sama..mga berjaya

Blog Fatin Fadhillah said...

salam perkenalan,
semoga berjaya dlm apa jua bidang yg awk ceburi, k?

*psssst.. meh lah singgah m follow blog sy.hue hue hue*

Yasmin ♥ said...

:))

meera kamil's said...

Dari segmen y sama.gud lack yaww!
da follow dah, follow meera kamil balik eh :)

http://onlyshygurlz.blogspot.com

aienhashimm said...

Saya TAG awak kat CONTEST nie ,,

JOIN tauu ,, <3

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/12/contest-blog-paling-kemas-by-tasya.html

Zira said...

singgah dr segmen kak lyssa :)

DiDiE eLa said...

spm belakang kira..janji dapat jejak masuk U pon dah oke.. gud luck yer

dtg dari segmen yang sama...jenguk2 sini

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

SYZAROSLI said...

dtg dr segmen lyssa. good luck for the future and hve a nice day :)
kazen sya dulu amik EM dkt seri iskandar jg.tp skrg dh buat degree dkt SA.

#comel lah belog ni

Nur Hawa Roslee said...

hai ! dulu kan, saya dapat uitm seri iskandar jugak. accountancy. tapi, parents saya tak galakann..=(. it's okay sebab my life pun dah cukup baik sekarang.

Noratika Alimee said...

salam perkenalan . nice blog .. view my blog oke

noraalimee.blogspot.com