Bersama AIZAT AMDAN dan ANA RAFFALI


 

salam satu malaysia warga pahang, warga malaysia, brunei darussalam. kita bersama warga warga blogger yang kiut miut ..okay ada bakat macam pengacara mudaaa ? * ohh berangan * sekali sekala mahu berangan walaupun tiada harapan untuk berjaya . okay jangan merendah diri, belum cuba belum tahuuuu .


hari ini kita bersama aizat amdan dengan lagunya HANYA KAU YANG MAMPU ! siapa meminati lagu ini . dan kita juga bersama ana raffali bersama lagunya TOLONG INGATKAN AKU ! 


bersama aizat pada 5/12/2011



okay nampak AIZAT AMDAN tu ? gambar pun zoom sebab malu nak datang dekat stage . alahaiii shy shy cat pulak kannn . okay suara AIZAT memang superb dan sedap !



tengok ! gambar pun vibrate tapi nak tunjuk jugaaaa . sorry im not a professional



balik balik lepas jumpa AIZAT terus pakai baju dia untuk tidur. #ngehngehhh .tiket masuk pun tak buang lagi tapi tak upload dah laaaa .. cukup cukup laaa kannnn


bersama ANA RAFFALI pada 7/12/2011


sorry gambar ANA RAFFALI tak de sebab dia panggil warga lelaki untuk naik stage menyanyikan lagu "jangann pegang pegang , duduk renggang renggang" bersamanyaaa .


dengar pun dia balik awallll . kenapa kenapa kenapaaaa ? HAHAAAA


bye bye aizat amdan dan ana raffali. bye bye warga malaysia . selamat menjamu selera di tengahari . ^ peace ^

 

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..syiokla ea..

ada tshirt lg tu..

Pendamba Mawar said...

bestnye dia.hehe

cik ika said...

untung la dpt jmpe dorang..

Mizfantagiro said...

hihihi..enjoy ek=) suara aizat mmg best..^^

Miss Nadya said...

bestnyer..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/hot-chelle-rae-i-like-it-like-that.html

SeputihSalju said...

lor bestnya...

salam kenal ye... sy follow sini..jmput singgah n follow blog saya.. :-)

Cik tikah said...

bestnya!! :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

hi org phg =)

Nisa Greennnpanda said...

wah~.. bestnye artis dtg nyanyi kat sane..hehe.. dpt t-shirt cun lak tue..