Zaman Sekolah Memang Lah Syok .....


 

Salam ! hari minggu ni ape saja aktiviti kita ! isnin sampai jumaat letih dengan kelas. hari minggu apa lagi, makan tidur makannn tidur laaa ! meniarap tidur , punya lah letih sangat kannn


ini kisahh waktu sekolah dulu, siapa ada kenangan waktu sekolah , confirm ada . rindu tak zaman sekolah, confirm rindu !






adik adik yang tengah sekolah lagi, berhentilahhh berkata kata " nak habis sekolah cepat " , " nak merdeka " ..

sememangnya zaman sekolah paling syiok, moment paling happy tak terkata ! kalau lah dapat diundurkan masa tu, mesti nak pergi zaman sekolah balik . apa apa pun mana pernah dapat macam tu kan .  inilah takdir 


kalau dulu waktu sekolah , ini killer subject , ini susah, tak sanggup nak belajar dah . korang masuk ke tempat yang lagi atas lagi susah . kalau dulu apa subjek korang minat rasa nak belajar lagi sekarang ?


jeng jeng jenggggg


aku sangat minat subject addmath, bagi aku mencabar . tapi sekarang apa yang aku belajar tiada langsung kene mengene dengan addmath . ramai kata susah kan, kalau dah lulus untuk subject ni memang power lah orang kata . susah susah dahulu, kalau ada usaha boleh jadi senang 


second subject aku minat , chemistry . dulu aku pernah minta kos yang ada relate dengan chemistry . alahaiii result SPM tak memberi kelayakan pada aku untuk ambil kos ini . so, kalau nak pilih kos, minat itu no 2 bagi aku . kalau ada kesempatan untuk aku belajar lagi subject ini, tak akan aku lepaskan . HAHAAAA :P


third, aku minat account kot ! ahahakk . boleh pula kau ada kot ! pernah juga terniat nak ambil kos accaunt tapi ada halangan beberapa pihak . so, ilmu tu sampai aku form5 je tapiiiiiiii

nanti aku akan belajar juga subject ini sikit sikit untuk kos yang aku ambil ni . so, ilmu tu akan kita gunakan sampai bila bila, kat mana mana je pon !


jom klik SINI laju lajuuuu . bai bai , assalamualaikum. 
 

3 comments:

Huda Diaz said...

tah tetiba tadi pagi aku boleh terfikir kenapa la aku tak menggunakan masa sekolah dulu betul-betul. haihh

sapa tak hargai masa sekolah memang rugi habiss

mizz RFL said...

baru je pg td mimpi zaman skol.. rindu giler~

[fArAh aLiAs] said...

korang, jom ikut farah release tension!! best gile weyh!!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/jom-release-tension-sekejap-ayuh.html