My Anniversary


Assalamualaikum

alhamdulillah genap satu tahun aku berblog walaupun cerita dalam blog tidak sehebat aisya sofea . hehe . bila terfikir balik kenapa aku gatal-gatal nak sign up google account dan blog sedangkan aku bukan minat sangat nak menulis , bercerita. 




selama aku berblog ada juga blog yang menjadi idaman aku sebab jalan cerita mereka yang best dan sempoi. bila baca macam tak nak tidor *eh yeke ?


Aqilah
blog dia kebanyakan cerita tentang kehidupan dia . tentang diri dia atau luahan perasaan . tentang cara dia menulis dan percakapan tu buat kita rasa selesa untuk terus membaca. salah satu mungkin sebab dia kawan aku. huhu


SM
blog dia ni pun memang aku suka sebab jalan cerita dia kebanyakkan dia buat macam komik dan setiap kali aku baca harus aku gelak . ok bukan senang aku nak gelak 

tapi first blog aku baca fatin liyana, sure ramai kenal dia. inipun kakak aku kenalkan 

biasanya bila anniversary blog kebanyakkan seseorang mesti buat giveaway atau contest kan tapi aku tak de masa nak buat dan ketipisan idea juga duit . kalau ada sesiapa anjurkan giveaway kot boleh aku join boleh letak link di sini * macam ada huhu . insyaAllah

almaklumlah tambahan sekarang busy dengan persiapan nak kahwin  *eh insyaAllah :)


bye bye selamat malam

5 comments:

Nuriy Arisa said...

Alhamdulillah ^^ nk mkn nsi mnyak ^^
nnti jmput2 la sy ^^

Selendang Merah said...

eh nak kawen? x jemput sm pon..oke..uhuk2..:))

Cik tikah said...

tahniah!!!

Mrs | Mr. AniK said...

uppsss!!!!terfollow pulak..hehehehhe

fiQRa said...

setiap blog ada cerita nya sendiri kecuali yg copy2.. hehe.. opsss nak kahwin yer? amin ;)