The Fifth day :')

Assalamualaikum dan selamat pagi .

Sudah lama kita tak berblogging , kadang-kadang perasaan untuk menulis ni ada tapi alaaa hanya perasaan . wakaka. hmm minggu yang memboringkan , saya hanya membaca membaca sampai biji mata ni nak terkeluar dah, kepala ni nak tercabut dah. aih mengantuk nyaa tak terkata .

aih apa yang saya baca. huhu . hari ini adalah hari kelima saya berpraktikal kan diri . biasa laaa mula2 boring, mengantuk sebab duduk di atas kerusi dan bertemankan satu komputer dan meja. pengalaman tu belum ada lagi , yelaa hanya baca buku mana nampak lagi apa yang kita bakal buat untuk hari-hari seterusnya kan.

sebelum ni ada juga seorang staf , pangkat abah2 kita la ajak saya keluar untuk ikut dia pergi inspectian . bangun2 ikut jelaa, dia tanya " ikut saya pergi inspection boleh kan " ? aih mesti laa boleh , tak kan kata tak boleh . huhu . pergi tanpa membawa apa-2. beg, phone, kad. semua tak bawa sebab pada awalnya kita tak tahu dia nak pergi keluar inspectian .nasiblaa sekejap je , tak kisah la tak bawa apa-2 kan . so saya keluar ikut dia naik kereta, dia ajar nak tengok site plan dari landmark ke tempat yang kita nak pergi tuu . takdelaa saya mengantuk bila ada keluar jugaa tuuu

bila saya dah tahu banyak dalam selok belok kerja ni , maybe akan ada timbul keseronokan tu , hm tunggu jelaa. . tiada yang senang kalau tanpa usaha kan, so caiyok ! haha nasihat untuk diri sendiri. apa yang penting sekarang rindu sangat nak balik rumah even jarak perjalanan tak jauh mana pon! wakaka


wish me luck and take care everybody :')

1 comment:

Ashraful Huri said...

selamat berjaya ya :)