Mahal Gila Oooooo ...


Assalamualaikum

Hari tu pergi kuantan kononya teman kakak nak amik something dekat sana. yang aku harus tidor je dalam kereta. huhu sebab tak suka jalan ke arah sana macam ular. boleh buat aku pening nak muntah

hmm kalau aku ni jalan jalan ada lah benda aku teringin nak makan . yeah teringin lah nak makan big apple donut 


nyum nyummmm sedapp wooooo 


masa tu pergi mall masuk kereta cari parking dalam , ohh konon nak masuk tak sampai 5 minit. ambil jela tiket parking , memang tak sampai 5 minit je aku beli . then terus balik . keluar2 masuk tiket , tiket tersekat sebab tak bayar sbb ada tulis tak sampai 5 minit tak perlu bayar parking

last2 aku harus turun bayar parking , 2 hengget tak sampai 5 minit melayang. mahal kan . dah tulis tak payah bayar tapi harus bayar. lain kali jangan tulis macam tu .

haha macam mengarut, short entry .. bosan la duduk rumah .. sekian saya ...

2 comments:

mizz RFL said...

lama x makan big apple.. manis sgt hehe~

Cik tikah said...

RM 2, mahal lah!