what should i do ?


Assalamualaikum

*hari ini mood study hilang, bangun lambat, paper banyak lagi tapi apekah daya kekuatan aku hilang untuk terus study dekat dunia uitm perak ni. now,  roomate tengah jawab paper last dia, lepas ni dia boleh balik, tinggal aku sorang sorang .

*aku tak sabar untuk menunggu 7october, aku rasa boleh menangis duduk keseorangan di sini tanpa siapa2 di bilik, semua roomates habis paper awal, semua siap-siap nak balik.

*aku masih tunggu dan terus berjuang untuk next paper, 3 paper more to go ! mengapa begini ? tak sanggup la macam ni. tak dapat aku bayang lepas ni macam mane diri aku, keseorangan di bilik, macam orang gila kan? ( aku cakap pun macam orang gila, macam dah ta de orang dalam uitm ni :P )  mak abah datang la sini, kenapa tercampak jauh sangat kat perak ni, tak dapat balik hmmm :( macam tak bersyukur la kau yana !




iye ! memang aku dah penat untuk terus belaja di sini, keadaan , gaya aku ta boleh sesuai kan lagi. aku dah malas belaja kat perak ni .kalau boleh kan tapi ta boleh . dah banyak masalah berlaku kat sini, aku dah bosan, aku da tak nak untuk terus berada di perak ni. 

okay bai, mengarut !

No comments: