Rindu Tak zaman Sekolah



Assalamualaikum


Hai semua, 

rindu ta zaman sekolah wey, sekarang tak dapat menjalani zaman-zaman sekolah dah, sekarang dah masuk u tapi macam taa best je.(tiada perasaann)


tadi jumpa kakak masa sekolah, tibe tibe jumpe, rapat gila dgn dia, wah rindu nak lepak, makan sama, tidor same, buat jahat samaa .. haha..  then teringat sekolah, rindu pula nak sekolah. dulu nakal, buat jahat kat sekolah kan, sekarang rindu pulaa


sekarang masuk u , tak nak hargai pula, nanti da keluar mula terasa rindu macam sekarang. ta kesah , ta suka zaman universiti sekarang !


kenangan masa sekolah pun da ta de, hilang , luput, pupus .. disebabkan laptop ni yang suka sangat di format and tidak dapat backup dulu sebelum tu. ouuhh yeay !


*hargai la sekarang yang masih ada, jangan menyesal menangis keluar air mata darah pun dah tak guna 
*okay mud blogging hilang mulai saat ini
*bai bai


3 comments:

Ezad Skytech said...

bila ingat balik kenangan2 masa sekolah dulu..mmg best...rasa macam nak kembali ke masa tu balik kan..hee~

Diyana Ali said...

tahu ta pe, rindu rase zaman sekolah .:)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

nice entry
form segmen jom cari follower..ehhe
follow sini lah...hehehe

to my blog - Acapsuur (>,<)