Hentikan Fesyen Lucah ini


Assalamualaikum


Hai semua, first of all,  saya nak minta maaf dulu bagi sesiapa yang baca, saja nak sharing .






tak lawa kan kita berpakaian macam ni, kalau tukarkan cara kita berpakaian , bukan macam ni kan elok, lawa, comel, manis dipandang orang..ramai yang boleh dicalonkan bakal menantu, hehe. ramai kita tengok perempuan yang pakai macam ni, seeloknya dielakkan sebelum sesuatu yang tidak baik berlaku . 


bukan yang bertudung je dielakkan untuk berpakaian macam ni tapi yang 'freehair' pun apa salahnya tak pakai macam ni. kalau yang tak suka , minta maaf sekali lagi . untuk berkongsi bersama dan saling menegur sesama umat .


bye bye, sorry

sumber : google


7 comments:

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

~ betol3x ! .. pliss tolonggg lahh ... pakai suar(legging) mcm ta pakai suar jerp ! .. :G

CikTomyam said...

memang sgt tak cantik dan huduh kalau pakai cmtu kan..

Diana @ bilakukatacinta said...

join here laling....

azelyusoff said...

Cara pemakaian skrg ni makin pelik2. tak tahulah apa tujuan sebenar diorg ni. Betul2 nak tutup aurat atau sekadar berfesyen..

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

sje nk tnjuk kaki tmbab bak kladi bnting..:P pkai kt uma dlm uma sudah!!~

NasZ said...

bagus entry ni. selalu sangat tengok perempuan pakai tudung pakai legging ni. tak terucap dgn kata2 saya tengok.

MOHD NASER.com

Ms Ef Abas said...

I like this entry :)