KERJA


start with 
Assalamualaikum, 

yana : kerja banyak kan , berlambak.
hati : dah tu bila mau start  kerja, tengok dok melepak on9, blog , movie . hg bile la mau berubah.
yana : aihh tak tau la , gini la manusia yang nak masuk degree, buat fastrack
hati : hg tau, hang TAK LAYAK la . kalau gini perangai .
yana : hati cakap malas je nak buat , tak dek mood la. nak mula pun tak tahu mane satu
hati : hg tok sah tuduh aku la . panas panas
yana : ok sorry la , sok aku berubah .hahaha :))
hati : tak payah la sok , now ok .stop FACEBOOK, BLOGING , ANYTHING LAA
yana : okay la .nak continue makan , then buat kerja. bye bye.
hati : cepat !!!!


saja mnyibuk gambar ni , tak tahu happy ke tidak waktu ni .
ok love you .bye bye Asslamualaikum, sekian

No comments: