huyoOoo **


 Assalamualaikum

baru menyinggah ke blog CIK EPAL tadi kan, sapa tu ? mesti lah kebanyakan nya kenal, sapa tak kenal, ketinggalan la korang..heee :P 


baca baca, waaa ade pengganti baru untuk anuar hadi & mat luthfi yang lawak tu. dorang lawak laa ble tgk dan comel :))) 

 
 sorry hanya di internet .haha :D


 sama jugaaa .:)

siapakah? oohh shahrin .. ape lagi terus la tgk vlog dia tu


 .....shahrincool.....

lawak dan okay dan seronok di tgk tapi tak dapat lawan dgn anuar hadi dan mat luthfi kot

dorang lagi nampak selamber, haha pandai nak kritik orang . tapi shahrin still cool dan sempoi lah !

okay lets enjoy ur shahrincool .hee :P

No comments: